New Jersey Devils biljetter

Så enkelt tar du dig från Manhattan till New Jersey för att se New Jersey Devils i Prudential Center

När man väl är i New York är det väldigt enkelt att ta sig till New Jersey för att se New Jersey Devils spela sina hemmamatcher i nybyggda Prudential Center. Som hockeyälskare är det givetvis en fin bonus att kunna se flera olika lag i flera olika arenor under samma resa.

Det finns två olika sätt att ta sig ut till New Jersey för att se NHL. Du kan antingen åka med NJ Transit från Penn Station eller så väljer du att åka med PATH som har två olika linjer till New Jersey som du enkelt kan ta.

Här nedanför går vi igenom båda valen:

Ta tåget med NJ Transit

NJ Transit är lokaltrafiken i New Jersey och de kör hela fem linjer från New York Penn Station som ligger på 34:e gatan på Manhattan.

Två av dessa linjer (röd och blå) går till Newark Penn Station.

Restiden mellan de två stationerna är drygt 18 minuter och du köper enkelt biljetten via din telefon genom NJ TRANSIT MyTix.

Tider för tågen hittar du på njtransit.com.

Priset på biljetten är €5,25 per väg.

Väl framme på tågstationen är det drygt sju minuter gång till arenan.

Ta tåget med PATH Rail System:

Enklaste sättet att ta sig med hjälp av PATH till Prudential Center är att ta den röda linjen från World Trade Center Newark Penn Station. Restiden är ungefär 25 minuter.

Men befinner du dig högre upp på Manhattan kan du även ta den gula linjen som har stationer på 33, 23, 14 och 9:e gatan samt Christoper St. Däremot måste du då byta över till den röda linjen på Grove St eller Journal Square. Från 33:e gatan till Prudential Center tar det vanligtvis runt 40 minuter.

Du hittar tider för tågen på panynj.gov/path.

Biljetterna kostar $2,75 per väg.

Väl framme på tågstationen är det drygt sju minuter gång till arenan.

Biljetter till Devils, Rangers och Islanders – tryggt och säkert

Om du ska till New York och ska se någon eller några NHL-matcher hittar du biljetter till samtliga tre lag från New York-området (Rangers, Islanders & Devils) här.

Där kan du skicka in en förfrågan på en match och sedan skriva som kommentar om du vill se någon till match under samma resa. Det är ofta vanligt att man kan se 2-3 matcher på en reda i New York på 4 dagar.