NHL-resor & biljetter Los Angeles Kings Anaheim Ducks

Los Angeles: NHL-resor & biljetter till både Los Angeles Kings samt Anaheim Ducks

Storstaden Los Angeles har inte bara ett utan två NHL-lag. Dels Los Angeles Kings som spelar i Staples Center och Anaheim Ducks som spelar i Honda Center. Här nedanför hittar ni kommande hemmamatcherna för båda Los Angeles-lagen.

Matchbiljett

Välj typ av biljett i nästa steg.

Hotell

Extra nätter går att lägga till

Jourtelefon dygnet runt

Känn dig trygg under resan

Hjälp med flyg om det önskas

Eller boka flyg själv

Los Angeles: NHL-resor & biljetter till båda lagen

Hockeyresor är ett perfekt tillfälle att kombinera hockey på absolut högsta nivå med annat kul som finns att göra på den amerikanska kontinenten. Los Angeles är definitivt ett bra exempel på detta. Här kan du både ta del av bra väder och hockey på högsta nivå, i en av världens absolut mest spännande städer.

Här kan du både se Los Angeles Kings och Anaheim Ducks, och om du skulle vara sugen på en roadtrip så finns det också möjlighet att ta sig till Las Vegas och San José för att kolla på deras NHL lag.

Överhuvudtaget är det bra att ta sig fram med bil om du är i Los Angeles. Staden är väldigt utspridd och det lämpar sig inte speciellt bra att ta sig från punkt A till punkt B via kollektivtrafik, även om det naturligtvis går. En bil är också jättebra om du vill ta den där roadtrippen runt i Kalifornien och till omgivande stater, exempelvis Nevada med Las Vegas.

Los Angeles Kings spelar i Staples Center som också är hemmaarena för Los Angeles Lakers. medan Anaheim Ducks spelar på Honda Center i Anaheim, som ligger i Orange County, söder om Los Angeles. I Anaheim kan du bland annat kombinera hockey med ett besök på Disneyland.

Möjligheterna är nästan obegränsade när man åker på en hockeyresa till USA, och det man eventuellt förlorar i hockeykultur jämfört med Kanada vinner man definitivt i möjligheten att samtidigt upptäcka USA, och besöka de platser man normalt sett skulle vilja se på en vanlig resa hit.

Det går att se NHL-hockey i både Los Angeles, Florida och New York, vilket naturligtvis öppnar upp otroliga möjligheter när det handlar om att skapa ett bra reseupplägg. Numera finns det också ett NHL-lag i Las Vegas, vilket ger ännu mer roliga alternativ för hockeyturisten.

För när det handlar om hockey finns det bara en liga som gäller och det är NHL. Här finns världens allra bästa hockeyspelare samlade och om du gillar hockey är det ett måste att någon gång i livet besöka USA eller Kanada och se en match live på plats.

Om du håller på något specifikt NHL-lag har du dessutom en väldigt bra anledning att åka hit gång på gång, och det kostar inte längre speciellt mycket pengar att flyga till USA.

Att se och göra i Los Angeles

Los Angeles finns det en rad olika saker att göra. Staden har nästan 300 soldagar per år många kändisar och ett väldigt bra utbud om du gillar att shoppa. Dessutom Finns det väldigt vackra stränder. Allt detta gör Kaliforniens största stad till ett drömresemål för många. Här kommer några tips på vad du kan göra i denna fantastiska Metropol:

1.Besök Hollywood Bowl
Hollywood Bowl är en amfiteater som har funnits sedan 1922. Här har många kända artister spelat och många legendariska konserter ägt rum. Om du kan komma över biljetter till någonting som sker här så ska du definitivt passa på. Om du inte har möjlighet till detta så kan du åtminstone ta del av utsikten från Mulholland Drive.

2.Santa Monica Pier.

I västra delen av Los Angeles storstadsområde finns den intressanta staden Santa Monica. Här finns det en hel del saker att ta del av. Det mest kända alternativet är att besöka piren, som dessutom är slutet på den långa vägen Route 66, som går hela vägen från Chicago till just Santa Monica.

På stranden finns det en betongväg där folk utövar alla typer av motion. Här kan du exempelvis hyra en cykel och cykla bort till Venice Beach. Det är också ett perfekt tillfälle att åka inlines eller ta en promenad.

3.Sunset Strip
Sunset Boulevard är en legendarisk gata för många musikfans. Här ligger många klassiska klubbar såsom Viper, The Roxy, m.m. Här finns också en årlig festival som håller på i Augusti månad, då 10 000 fans rockar loss.

4.Universal Studios
Universal Studios är en av de mest berömda och äldsta filmstudios som finns kvar, och den är fortfarande i bruk. Här finns det en temapark med spännande attraktioner, och det är ett intressant sätt att få en rejäl dos Hollywood på när du ändå är här. Här finns också ett nöjesstråk, med både restauranger, butiker och fik.

5.Venice Beach

Ett måste när du är i Los Angeles är definitivt att besöka den världsberömda stranden Venice Beach. Här hittar du allt från breakdansare till folk som går en promenad och det finns goda möjligheter att köpa souvenirer och unika konsthantverk.

Strandpromenaden är drygt 2,5 kilometer lång och har både gång- och cykelbana. Den är bland annat känd för sitt utomhusgym, där Arnold Schwarzenegger tränade på 80-talet.
Det kan vara bra att ha med dig lite 1-dollarsedlar när du går här, eftersom underhållarna ofta är väldigt på när det gäller att få dricks. Här finns dock möjligheter till en hel del kul underhållning.

Los Angeles är ett perfekt resmål för en NHL-resan

I Los Angeles finns det så mycket att se och göra att man snarare får skära ner på alternativen eftersom du inte har möjligheten att se allt på en och samma resa. Det är en stad som lämpar sig väl att återvända till gång efter gång och här kommer du alltid hitta någonting nytt och spännande att ta del av. Los Angeles har definitivt någonting för alla och är ett resmål som definitivt bör vara på din bucket list. Om du dessutom skulle gilla hockey är en hockeyresa hit ett perfekt alternativ för att få det bästa av två världar