Bästa platserna Madison Square Garden – Karta över alla sektioner

New York Rangers biljetter sektioner

Ska du till New York för att se New York Rangers eller New York Knicks på Madison Square Garden? I så fall kommer den här artikeln hjälpa dig.

Här kommer vi gå igenom upplägget på arenan, vart de olika sektionerna är, hur arenan skiljer sig åt beroende på vilken sport som spelas och vart du hittar de bästa respektive mest prisvärda sektionerna och platserna.

Bästa sektionerna till New York Rangers & New York Knicks

När New York Rangers spelar sina hemmamatcher ser arenakartan med alla sektioner ut enligt följande. När Knicks spelar ser det liknande ut fast de finns ett utökad ”Floor” seating då basketplanen är mindre.

De olika färgerna visar olika prisklasser. Sedan är det även viss skillnad mellan långsida och kortsida på de olika färgkoderna.

Arenakarta sektioner Madison Square Garden New York Rangers

400 Level

De lila sektionerna är sektionerna på 400 level. Här är de klart billigaste biljetterna och är de sämsta biljetterna när det gäller hur bra man ser matchen. Men de är klart bäst på andra sätt. Dels är de billigast men det brukar även vara ganska bra stämning här då fler ”vanliga” fans som lever sig in i matchen sitter här uppe.


200 Level

De gröna sektionerna är de som oftast ger bäst ”back för buck” och är mest prisvärda. Här ser du betydligt bättre än uppe på 300 Level och kan även sitta på långsidan men priserna är trots det långt från de dryaste på arenan. Speciellt de lägre raderna på dessa sektioner ger en väldigt bra vy över spelet.

Bilden här nedanför är från sektion 225.
New York Rangers biljetter


100 Level

Närmast isen och betydligt dyrare. Borta i USA älskar de att sitta nära isen och det blir fort väldigt dyrt här även om det givetvis är en riktigt häftig upplevelse att sitta så nära världens bästa ishockeyspelare. Noptera även att första redan direkt mot glaset oftast är extra dyr.

Här nedanför ser ni en bild hur sektion 112 ser ut när New York Knicks spelar. Här ser man den utökade golvsektionen som finns under basket då planen är betydligt mindre.
Madison Square Garden bästa sektioner och platser

Köp biljetter till Rangers från en trygg leverantör

Vi på NHLresan.se jobbar tillsammans med sportresebyrån Nickes.com som har sålt sportresor och biljetter sedan 1997 och har tusentals nöjda kunder genom åren. De har goda kontakter och hjälper gärna till att ta fram biljetter till New York Rangers åt er. Eller varför inte ett paket med en match med Rangers och en med New York Islanders eller New Jersey Devils under samma resa?

Se spelschemat här nedanför, välj en match du vill se och klicka på ”Förfrågan” och skicka in dina uppgifter så återkommer de med prisuppgifter för dig. Där kan du även skriva i fritext om du vill se fler matcher under samma resa eller om ni har speciella önskemål.