NHL är tillbaka till Sverige och det är en riktig hödjarmatch vi får se när Global Series 2019 går av stapeln i Globen. Superlaget Tampa Bay Lightning med stjärnor som Victor Hedman, Steven Stamkos, Nikita Kucherov och Brayden Point ställs mot Buffalo Sabres som verkligen startat säsongen imponerande.

Förra säsongen var de en slagpåse och kom på 13:e plats av de 16 lagen i den östra konferensen. Men nu efter nio spelade matcher toppar de den östra konferensen före väntade topplag som Boston, Toronto och just Tampa Bay. Ser vi till laguppställningen i Buffalo hittar vi många spännande namn som Rasmus Dahlin, Jack Eichel, Victor Olofsson, Kyle Okposo och Marcus Johansson.

Nu har du chansen att boka biljetter eller paket med hotellnätter till de två lagens match i Stockholm den 9:e november.

Här kan du boka dina biljetter eller kompletta paket:

* Klicka här för att enbart boka biljetter
* Klicka här för att boka paket med biljetter och hotell.

Duellen mellan Hedman och Dahlin väntar

En av de många heta duellerna som väntar är det givetvis den mellan Victor Hedman och Rasmus Dahlin som lockar mest. Dahlin valdes som bekant som första spelare i draften 2018 och Hedman valdes som nummer tvåa 2009. Sedan dess har Hedman hunnit med över 700 matcher i NHL och 425 poäng. Han har även vunnit Norris Trophy och varit uttagen i Allstar-laget två av de tre senaste åren.

Dahlin stod samtidigt för 44 poäng sin första säsong men lyckades inte vinna Calder Memorial Trophy som ligans bästa rookie då Elias Petterssons fantastiska säsong överglänste honom.

Den här säsongen snittar han än så länge en poäng per match och är en otroligt viktig pusselbit i det Buffalo som just nu tar ligan med storm.